• galatasaray sivasspor maçı sonrasında tv8,5'da yayınlanan programda rıdvan dilmen'in kendi futbolculuğu döneminde gerçekleştirilen 93 puanlık rekorun galatasaray tarafından kırılmasına bahane olarak gösterilen puan hesabıdır. bu hesapla bu sene maçlar çok uzamıştır ve bu sebeple galatasaray 3-4 maç fazla oynamış gibi düşünülmelidir.(maç uzayınca ekstra puan veriliyor herhalde)youtube video

    biz bu fenerli arkadaşların mental durumunu çok zorlayarak haksızlık yapıyor olabilir miyiz?

    evet olabiliriz.(bkz: swh)
  • galatasaray 34. hafta itibariyle 93 puandaydı zaten. 1988-89 sezonu şampiyonu fenerbahçe ligi 36 maçla bitirdiğinde 93 puandaydı. bu haliyle bakınca yine galatasaray daha çabuk hedefe erişmiş gözüküyor. bugünkü tarihle 35. haftada 96 puanı var gs'nin. rıtfan birşeyler gevelemiş ama nereden baksan tutarsız bir açıklama.

    sadece şuna büyük saygı duyarım; 36 maçta 103 gol atmış fenerbahçe (ki o dönemi bizzat hatırlıyorum. yaşım müsait). cimbom ise henüz 86 gol atabilmiş bu sezon. 103 gollü rekorun (hafta bazında) geçilmesi için 18 gol atması lazım fener'e. fenerbahçe'nin 80'li yıllardaki hayvani üstünlüğü bugünkü galatasaray gibiydi, diyerek son notumuzu da ekleyelim.
  • adam bu açıklamayı yaparken, kıvırmaya çalışayım, diye eklemiş zaten.

    asıl skandal olan ise, averaj hesabıdır. adam galatasaray'ı sahasında yenerek averajla öne geçeceğini düşünüyor. yani adamın ikili averajla haberi yok. asıl skandal o.
hesabın var mı? giriş yap